Порошенко грубо відповів одному з шахтарів / фото УНІАН

Президент України Петро Порошенко під час візиту у Червоноград Львівської області грубо відповів на вигук з натовпу.

Відповідне відео розмістили на YouTube-каналі Zaxid.net. Очевидці зняли на відео, як глава держави намагається пояснити шахтарям, що борги по зарплатах вже виплачені.

Під час виступу на сцені на Вічевій площі Порошенко оголосив про те, що перший віце-прем'єр Степан Кубів прокоментує ситуацію із заборгованістю по зарплатах на ДП "Львіввугілля".

"Увага! Я хотів би попросити, щоб Степан Кубів, перший віце-прем'єр, прокоментував погашення заборгованості шахтарям. Так! Слава Богу", - сказав президент.

Читайте такожПідприємства заборгували українцям понад 2,6 мільярда зарплати: названо найбільшого боржника

Коли він почав йти з трибуни, з натовпу почувся якийсь вигук і Петро Порошенко повернувся і сказав: "Так, ми знаємо. Ти такий шахтар, як я балерина!".

Раніше в мережі оприлюднили аудіозапис розмови з голосом, схожим на Порошенка, і голосом, схожим на голос голови Нацкомісії з цінних паперів Тимура Хромаєва.

Судячи з запису, Порошенко подзвонив чиновнику з метою уточнити, чи дійсно той написав пост у фейсбуці про недостатність реформ у банківському секторі. У ході бесіди Порошенко перейшов на підвищені тони, почав розмовляти російською мовою, при цьому використовуючи нецензурну лексику і звертаючись до Хромаєва на "ти".