На заводах і складах бізнесмена почалися перевірки контролюючих органів / фото zn.ua

На підприємствах бізнесмена Євгена Черняка почалися перевірки контролюючих органів після його повідомлення у Facebook з обвинуваченням на адресу сина екс-заступника секретаря РНБО України Олега Гладковського, який фігурує у розслідуваннях журналістів про корупцію.

Про це заявив сам бізнесмен на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожСитник намагався «зам'яті» справи про розкрадання на армії - нардеп

Відео дня

"Ви всі пам'ятаєте резонансний пост про те, що Свинарчук кличе мене до суду, стверджуючи, що у нього є честь і гідність і його мародерство ніяк не може цьому зашкодити честі, а мій пост у Facebook точно може! Рівно на наступний день після цього поста в Facebook на всіх моїх заводах, складах і представництвах почалися, увага, одночасні перевірки контролюючих органів. Блокують відвантаження, перевіряють документацію, тягнуть час. Такого у мене не було з часів Януковича", - написав Черняк.

При цьому він пообіцяв обов'язково прийти в суд і "не ховатися за адвокатів".

"Ховатися за адвокатів не буду. Фейсбук - це мій. Його не зламали. Слова мої. Підтверджую: Свинарчук, ти покидьок, мерзота і злодій", - додав Черняк.

Як повідомляв УНІАН, генеральний прокурор Юрій Луценко вважає очевидною причетність сина колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря до корупційної схеми розкрадань в Державному концерні «Укроборонпром».