Стали відомі подробиці нападу на автомобіль посла України у Великобританії / Twitter - Sam Blewett

Свідки стверджують, що чоловік, який навмисно протаранив автомобіль посла України у Великобританії Наталії Галібаренко, до цього прибув під посольство та на великій гучності увімкнув українську музику.

Читайте такожПоліція Британії не вважає терактом напад на автомобіль посла України

Про це повідомляє MailOnline, посилаючись на очевидця подій Дарсі Мерсера. За його словами, чоловік увімкнув музику "як свого роду знак протесту проти посольства".

Відео дня

За словами місцевого жителя, він перебував на своїй веранді, коли підозрюваний пішов на таран автомобіля, а потім був затриманий поліцією. Раніше він безуспішно просив його вимкнути гучну музику.

"Я попросив його вимкнути музику, але він сказав, що включив українську музику для українського посольства і був трохи агресивним", - зазначив свідок.

Раніше повідомлялося, що в Лондоні зловмисник навмисно протаранив автомобіль посла України у Великобританії Наталії Галибаренко.

Наголошується, що на місце події викликали поліцію, і автомобіль підозрюваного був заблокований.

«Однак, попри дії поліції, зловмисник знову вдарив машину посла. У відповідь поліція була змушена відкрити вогонь по автомобілю злочинця. Злочинець був затриманий і доставлений в поліцейську дільницю», - повідомили в посольстві.

Ніхто зі співробітників посольства не постраждав. Поліція встановлює особу зловмисника та мотиви нападу.