За фактом загибелі дитини розпочато кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу \ фото УНІАН

 У Кілійському районі Одеської області поліція почала розслідування за фактом загибелі, вчора, 13 травня, малолітньої дитини в басейні для зрошення.

Читайте такожВ Одеській області в басейні потонув 6-річний хлопчик (фото)

Як поінформували УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, про смерть 5-річного хлопчика в поліцію повідомили медики, яких викликали батьки.

Відео дня

Слідчо-оперативною групою встановлено, що сім'я - багатодітна, характеризується позитивно, в поле зору правоохоронців раніше не потрапляла.

«Трагедія сталася, коли мати займалася господарством, а батько пішов у магазин. Ця дитина - наймолодша в сім'ї. Без нагляду дорослих він грався у дворі зі своїми неповнолітніми братами та сестрою. Повернувшись додому, батько знайшов тіло у воді», - повідомили в главку.

Зокрема, тіло 5-річного хлопчика було знайдено на городі, де розміщений наповнений водою басейн для зрошення врожаю.

За фактом загибелі дитини розпочато кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу: 115 ("умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок»") і 166 ("злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування"). Слідство триває.

Як повідомляв УНІАН, 13 травня голова Кілійської ОТГ Одеської області Павло Бойченко повідомив про загибель дитини в басейні.