КМДА змінила місце реєстрації / kyivcity.gov.ua

Київська міська державна адміністрація раптово змінила місце реєстрації: юридична особа КМДА, відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України, тепер зареєстрована у Києві на вулиці Дегтярівській, 31, корпус 2.

Читайте такожУ КМДА прокоментували обвал частини Паркового мосту

Відео дня

Згідно з даними, які є у розпорядженні УНІАН, реєстраційні дії у зв’язку зі зміною місцезнаходження юридичної особи КМДА були здійснені 21 травня 2019 року, тобто наступного дня після інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського. Публікація відповідного бюлетеня реєстраційної справи відбулась у червні 2019 року.

Зокрема в заяві про державну реєстрацію змін про юридичну особу, що містяться в Єдиному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Мін'юсту сказано, що орган місцевого самоврядування – Київська міська державна адміністрація - «змінює місцезнаходження юридичної особи».

Документи на внесення реєстраційних змін були подані уповноваженою особою від юридичної особи КМДА - на той момент із зазначеним місцезнаходженням на вулиці Хрещатик, 36.

УНІАН звернувся за коментарем з цього приводу до КМДА, водночас телефоном отримати відповідні роз’яснення не вдалося, після чого агентство направило інформаційний запит з приводу зміни адреси місцезнаходження юридичної особи КМДА.