Bohdan Kutiepov / facebook.com

Про це повідомляє МЗС України в Twitter.

«Літак Іл-76 з евакуйованими з Непалу громадянами України (76) та громадянами декількох іноземних держав (11) приземлився в а/п м.Баку», - йдеться в повідомленні.

Журналіст "Нового каналу" Марія Себова, яка супроводжує рятувальну групу, зазначила, що ніч була складною.

"Пролетіли над Каспійським морем і приземлилися в Баку. Тут ми пробудемо 12 годин, поки екіпаж відпочине. А от ніч була складною. У Делі при посадці у нас лопнуло колесо. Але всі цілі і здорові", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

пролетіли над Каспійським морем і приземлилися в Баку. тут ми пробудемо 12 годин, поки екіпаж відпочине. а от ніч була складною. у Делі при посадці у нас лопнуло колесо. але всі цілі і здорові

Posted by Maria Sebova on 6 травня 2015 р.

Ми в Баку!

Posted by Bohdan Kutiepov on 6 травня 2015 р.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 5 травня, о 23.25 за київським часом український літак вилетів з аеропорту столиці Непалу з евакуйованими громадянами на борту.

За даними ДСНС, 6 травня о 06.35 літак Іл-76 Міноборони України вилетів з аеропорту столиці Індії Делі до столиці Азербайджану Баку, де він буде дозаправлений та продовжить слідування до України.

Читайте такожЛітак з евакуйованими з Непалу українцями очікують у Києві сьогодні пізно ввечері

Також МЗС України повідомляло, що загальна кількість евакуйованих становить 87 осіб, з них 76 громадян України та 11 громадян інших держав.