У Добропіллі спростували повідомлення ЗМІ / 6264.com.ua

Депутати Великого Добропілля обурені повідомленнями ЗМІ щодо заяв голови Добропілля Андрія Аксьонова про прапор України та виступ нардепа Дмитра Лубінця з трибуни Ради щодо відсутності державної символіки в місті. Про це повідомили у виконавчому комітеті Добропільської міськради.

За словами депутатів, мер наголошував на необхідності бережливого ставлення до прапора, навівши приклад безвідповідального відношення до національної символіки в одному з населених пунктів Добропільского району.

Читайте такожВ окупованому Криму вивісили прапор України (фото)

Відео дня

Депутати вважають, що за цими публікаціями та виступом стоїть депутат міської ради Стрепоченко Микола Борисович, діяльність якого, за їхніми словами, "систематично спрямована на дестабілізацію ситуації в місті".

Депутати міських та селищної рад Великого Добропілля наголосили, що неперевірена та перекручена інформація в ЗМІ та виступ народного депутата Ради можуть формувати неправдиве уявлення про Добропілля.

Крім того, вони запропонували Лубінцю детальніше розібратися в цьому питанні та публічно дати реальну оцінку ситуації.

Раніше місцевий сайт 6264.com.ua повідомляв, що у м. Добропілля Донецької області мер міста Андрій Аксьонов заявив, що йому не потрібно, щоб у місті "маячили ці рвані ганчірки", нібито маючи на увазі державний прапор України.