В квітні 2014 року у центрі Харкова відбулися масові заворушення / фото hk.npu.gov.ua

Національна поліція України встановлює учасників подій 7 квітня 2014 року у Харкові, коли відбулося захоплення будівлі ОДА і проголошення так званої «Харківської народної республіки» прихильниками «руського миру».

Про це повідомляє ВК ГУНП в Харківській області.

«В рамках відкритого кримінального провадження за фактом хуліганських дій, які мали місце 7 квітня 2014 року на площі Свободи, працівники міліції встановлюють особи громадян, які наносили тілесні ушкодження, а також постраждалих від їхніх дій», – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожНа першотравні у Харкові вимагали зупинити "криваву АТО": стався конфлікт, є затримані (фоторепортаж, відео)

Поліцейські закликають усіх, кому відома інформація щодо осіб, зображених на фотознімках на сайті харківської поліції, повідомляти за телефонами 70-59-079,70-59-026, або електронною поштою su22@su.хark.ua, або надати до слідчого управління за адресою: м. Харків, вулиця Весніна,14, кб. №516.

Нагадаємо, в квітні 2014 року у центрі Харкова відбулися масові заворушення, що завершилися захопленням будівлі Харківської ОДА та проголошенням «Харківської народної республіки».

Через кілька днів ОДА звільнив один з підрозділів МВС. На місці були затримані більше 60 зловмисників. Судові процеси над більшістю з них продовжуються.