Суд зажадав видалити з

Розслідування російського опозиціонера Олексія Навального про корупційні схеми прем'єра РФ Дмитра Медведєва "Він вам не Дімон", яке за рішенням суду Навальний повинен був видалити з YouTube, на деякий час з'явилося на сайті PornHub.

Читайте також"Кухар Путіна" створив картель для розкрадання оборонзамовлення РФ - фонд Навального (відео)Скріншот з одного з найбільших у світі порносайтів з'явився в "Твіттері" Alexander V. Litreev. Саме відео розмістив користувач під ніком bluesausage1488. В його профілі вказано, що він живе в російському місті Гатчина.

Відео дня

Як пише "Лента.Ру", за годину відео з креативною назвою Russian corrupted politician f**ed hard подивилися майже дві тисячі разів. В коментарях відзначають, що фільм "вийшов гарячим".

На момент написання новини, "Порнхаб" закрив доступ до розслідування Навального – воно "проходить перевірку".

Як повідомлялося, 31 травня суддя Люблінського районного суду Москви Марина Васіна підтримала позов мільярдера Алішера Усманова до політика Олексія Навального. Суд, зокрема, постановив видалити фільм-розслідування «Він вам не Дімон» c YouTube і спростувати відомості, що порочать Усманова.

Крім того, за рішенням суду повинен бути видалений сайт, де розміщено розслідування «Він вам не Дімон», хоча Усманову там присвячений тільки один розділ. У ній говориться, що Усманов подарував садибу на Рубльовці фонду, підконтрольному однокурсникам Медведєва. Навальний також повинен вилучити з свого блогу пост, де говориться, що Усманов дав хабар віце-прем'єру Ігорю Шувалову, а також звинувачення Усманова в цензурі в «Комерсанті».