zt.20minut.ua

До 10 липня цього року  керівники професійно-технічних навчальних закладів Житомирщини мають надати  в ОДА свої пропозиції щодо оптимізації та об’єднання , повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації

Таке рішення прийняли сьогодні, 29 червня, в управлінні освіти і науки ОДА під час зустрічі з керівництвом професійно-технічних навчальних закладів.

Читайте такожПредставники 8 ОТГ Житомирщини переймали досвід Полтавської області

Відео дня

«Професійно-технічну освіту ви знаєте краще за нас всіх. Тому від вас залежить, як вона буде розвиватися. Подумайте, поспілкуйтеся між собою, кому з ким краще буде об’єднатися, щоб це дало позитивні результати. Ми маємо і зберегти роками набуту базу, і розвинути її, щоб після реформи середньої освіти дітям було де якісно здобувати професію», - наголосила начальник управлінні освіти і науки Житомирської облдержадміністрації  Лариса Шевчук.

Учасники наради також обговорили нагальні питання професійно-технічної освіти області, зокрема, питання інвентаризації, виплати заробітної плати, випуску учнів, підготовки до нового навчального року.

Раніше стало відомо, що у Житомирі з’явиться регіональний супер-сучасний ЦНАП.