Депутат Київради від Блоку Леоніда Черновецького Ігор ЛАВРОВ заперечує факт свого затримання за отримання хабара, повідомляє “5 канал”.

Інформацію правоохоронців про те, що його спіймали на отриманні хабара у півтори тисячі доларів, він спростував. Каже, у міліції був, але лише супроводжував свого товариша, який давав пояснення щодо власного бізнесу. “Я не був ні затриманий, ні заарештований, ніяких кримінальних справ не порушувалось”, - сказав він.

Інформацію міліції депутат назвав спробою дискредитувати особисто мера Києва Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО та його фракцію загалом.

Відео дня

"Я думаю, що ця акція була спланована безпосередньо проти Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО і проти фракції Блоку Леоніда Черновецького, цілеспрямовано”, - зазначив І.ЛАВРОВ.

Як повідомляв УНІАН з посиланням на поінформоване джерело у правоохоронних органах, учора співробітники столичного управління боротьби з економічними злочинами при отриманні 1,5 тис. дол. хабара затримали депутата Київради від Блоку Леоніда Черновецького Ігоря ЛАВРОВА (1977 року народження). І.ЛАВРОВ є членом постійної комісії Київради з питань власності.