Форс-мажори і щасливі переможці: чим запам'ятався фінал

Фінал "Танців із зірками" відкрили його ведучі каналу під номером відомий саундтрек фільму "Брудні танці". Не обійшлося і без форс-мажорів: Комарів випадково розбив келих червоного вина і облив плаття Шоптенко. Фіналістці довелося вилити на сукню ще вина, щоб плями виглядали стилізацією. Але експромт не допоміг, глядачі вибрали іншого переможця. Телеведучий зізнався, що хотів зробити собі "харакірі".

Читайте такожПовернення легенди: найяскравіші виступи переможниці "Танців з зірками 2017" Наталії Могилевської (відео)

"Бачили сукня Олени Шоптенко, коли вони з Ахтемом танцювали шикарний фінальний танець" хайтарма? За 2 хвилини до виходу Олени я випадково зачепив келих червоного шампанського на столі у ред-румі. І облив сукню. Чесно, хотілося зробити харакірі. Висушити і відіпрати було вже неможливо. До виходу хвилина. У підсумку вирішили терміново стилізувати низ сукні плямами. Нібито так задумано. Я страшно хвилювався. Але виглядало відмінно. Вирішили, що розбитий келих – на щастя. Підсумок: три десятки від суддів", – написав ведучий.

Ахтем Сєїтаблаєв і Олена Шопатенко станцювали кримськотатарський танець під пісню Джамали "1944" у виконанні переможниці "Голосу. Діти-4" Еліни Іващенко. Відомий режисер і актор поділився в номері болісними переживаннями щодо своєї рідної землі, Криму.

У десятому випуску "Танці з зірками 2017" за перемогу у проекті змагалися 3 пари танцюристів: Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, Ахтем Сєїтаблаєв та Олена Шоптенко і Надя Дорофєєва та Женя Кіт.

За остаточними голосам суддівських оцінок за три танця та глядацького голосування переможцем проекту "Танці з зірками 2017" стала пара Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка.Пара виконувала три танця: аргентинське танго, контемпорарі та румбу.