У п`ятницю, пізно ввечері, в Борисполі Київської області кількома пострілами з вогнепальної зброї було вбито політконсультанта однієї з американських компаній, громадянина України Олега Шеремета, 1966 року народження.

Як повідомили УНІАН у Центрі зв’язків з громадськістю УМВС України в Київській області, повідомлення про це надійшло о 23.20 від медсестри міської лікарні, до якої було доставлено потерпілого, де він невдовзі помер.

Як зазначили в ЦГЗ, за наявною інформацією, О.Шеремета було вбито біля його будинку.

Відео дня

Наразі слідчим управлінням міліції Київської області порушено кримінальну справу за ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Правоохоронні органи мають кілька версій з приводу вбивства, однак, вони, наразі, їх не розголошуються.

26 жовтня в Києві на Олега Шеремета  вже було здійснено замах, коли він мав їхати на зустріч до Бориспільської районної державної адміністрації. Як комерційний директор «Земельно-ресурсного клірингового центру» Олег Шеремет займався юридичною підтримкою жителів села Велика Олександрівка у питаннях продажу земельних паїв. Біля машини на О.Шеремета напали двоє невідомих, які завдали йому кілька ножових поранень і ударів битами. Попри це, потерпілий зміг доїхати до місця зустрічі і там йому викликали «швидку».

На  виборах до Верховної Ради Олег Шеремет керував групою американських політтехнологів на чолі з Гері КЕЛНЕРОМ, які консультували Блок Литвина.