Castrol святкує своє 125-річчя

У 2024 році Castrol, світовий лідер з виробництва мастильних матеріалів, що входить у bp group, святкує своє 125-річчя. Як і личить світовому бренду, в цьому ювілейному році Castrol представляє нову сміливу стратегію "Попереду, Вище, Швидше".

Попереду: вдосконалення рішень мобільності, які допомагають людям і вантажам пересуватися ефективніше завдяки інноваційним технологіям і принципам циркулярності.

Вище: фокус на допомозі промисловим клієнтам Castrol і обладнанню, на яке вони покладаються, працювати краще, підвищуючи ефективність операцій.

Відео дня

Швидше: пришвидшення досліджень нових можливостей. Ініціативи Castrol включають комплексні цифрові та сервісні рішення, імерсійне охолодження дата-центрів і терморегуляцію в елементах живлення.

Нова стратегія

Світ мобільності змінюється, і Castrol має потенціал втілювати ці зміни. Одним з маркерів цих змін і втілення нової стратегії стало глобальне оновлення айдентики культового бренду Castrol у 2023 році.

Дотримуючись "Попереду", одного зі стовпів своєї стратегії, Castrol вже випустив лінійку передових рідин для електромобілів Castrol ON, яка включає трансмісійні рідини, термічні рідини та мастила. Ймовірно що ринок електромобілів, буде співіснувати протягом багатьох років з ринками автомобілів з ДВЗ і гібридів. Castrol і надалі допомагатиме автомобілям з двигунами внутрішнього згоряння та гібридним автомобілям бути більш ефективними, але водночас прагнутиме бути лідером з виробництва рідин для електромобілів.

Castrol також зосередиться на запуску циркулярних продуктів і послуг із повторним використанням олив. Більш циркулярну трансмісійну рідину вже було випробувано в екстремальних умовах разом з Jaguar TCS Racing у своїх гоночних автомобілях Формули-Е в перегонах 2023 Monaco E-Prix.

Втілюючи "Вище", Castrol підтримуватиме своїх промислових клієнтів у досягненні вищих показників ефективності, продуктивності та  циркулярності. Castrol працює в автомобільній, машинобудівній, робототехнічній, аерокосмічній та вітровій галузях, а у 2023 році в партнерстві з SKF представив рішення "Oil as a Service" для металообробної промисловості. Це рішення дозволяє повторно використовувати мастильні матеріали, зменшуючи їх витрату та покращуючи продуктивність обладнання.

Castrol святкує своє 125-річчя

До того ж Castrol почав дослідницьку співпрацю з медіалабораторією Массачусетського технологічного інституту (MIT), підтримуючи програму AstroAnt Payload. AstroAnts – це мініатюрний роботизований рій, призначений для перевірки та діагностики зовнішніх поверхонь космічних кораблів, роверів і посадкових модулів. Це партнерство дозволить випробовувати змащувальні матеріали космічного класу, які мають витримувати екстремальні умови поверхні Місяця.

В той час, коли основи стратегії "Попереду" і "Вище" зосереджені на зміцненні та розвитку чинних напрямків бізнесу, її 3-тя складова "Швидше" орієнтована на нові сфери, де Castrol має знання, можливості та досвід для перемоги. Castrol визначив терморегуляцію та рішення з охолодження дата-центрів, як нові можливості зростання. Робота Castrol над впровадженням імерсійного охолодження для функціонування дата-центрів набирає обертів, оскільки GRC, Hypertec, Submer та виробники IT-обладнання схвалюють використання імерсійних охолоджувальних рідин Castrol ON.

Про Castrol 

Castrol, один із провідних світових брендів мастильних матеріалів, має гідне надбання у частині інновацій та дух невтомного першовідкривача. Наша пристрасть до продуктивності, в поєднанні з філософією партнерства, вже понад 125 років дозволяє Castrol створювати продукти, які лягли в основу численних технологічних досягнень людства на землі, у повітрі, на морі та в космосі. Відвідайте www.castrol.ua, щоб дізнатися більше.