Анастасія не згадала у новому відео своєї скандальної тези про Крим / Скріншот

Студентка юридичного факультету КНУ імені Т.Г. Шевченка і донька судді Печерського райсуду Києва Анастасія Тарасюк назвала свій попередній ролик на підтримку приїзду до України російського репера Басти «неправильним висловлюванням».

Про це йдеться у новому відео дівчини, опубліковане у Telegram-каналі Червоний Губер.

Читайте такожСБУ відкрила кримінальну справу через викрадення екс-судді Чауса – ЗМІ«Я хочу зробити заяву – попросити вибачення в українських громадян, яких висловлена мною інформація викликала обурення й виправданий гнів. Моя емоційна позиція з приводу артиста Басти була викликана тим, що я є поціновувачем його творчості та ніяким чином не була поінформована з  приводу його політичних поглядів», – сказала вона.

Відео дня

Скандал з Анастасією Тарасюк: що відомо

  • 7 травня у мережі з’явився ролик, у якому дівчина образила українців, котрі виступали проти приїзду до України одіозного репера Басти, й висловила тези, котрі підривають територіальну цілісність країни.
  • Авторка відео є студенткою юридичного факультету КНУ імені Т.Г. Шевченка, про що вона сама писала у своєму профілі в Instagram.
  • Пізніше стало відомо, що дівчину звуть Анастасія Тарасюк. Її матір Крістіна Константінова працює суддею у Печерському райсуді Києва, а батько -  у ДБР.