У МОН просять виділити 3 мільярди на засоби захисту від COVID-19 | фото ua.depositphotos.com

В.о. міністра освіти та науки Сергій Шкарлет розраховує на виділення 3 мільярдів гривень з Фонду боротьби з коронавірусом.

В ефірі ток-шоу Право на владу Шкарлет повідомив, що гроші спрямують на засоби дезінфекції та індивідуального захисту, передає НВ.

"Ми сьогодні підготували новий запит, за першим Міністерство фінансів нам дало відмову щодо фінансування старих секвестрових програмам. Цього разу ми зробили новий запит чисто на засоби дезінфекції та засоби індивідуального захисту в розмірі 3 млрд грн. Сподіваємося, що ми на наступному тижні проведемо ці зміни", - заявив Шкарлет.

Він зазначив, що наразі кошти з фонду використані на 32%, тому частина коштів можна виділити на освіту.

Вас також можуть зацікавити новини

Співзасновник ГО "Батьківський контроль" і "Смарт освіту" Іванна Коберник розкритикувала дії в.о. міністра освіти і науки Сергія Шкарлета. МОН звинувачують у вимозі до вчителів працювати більше, не забезпечивши їх зарплатою.

Незабаром між Міносвіти та страховими компаніями може бути підписаний меморандум про страхування працюючих вчителів-пенсіонерів, оскільки вони входять до групи ризику в період пандемії нового коронавірусу.