Дитина не змирилася зі втратою батька / фото УНІАН

У мережі TikTok стало вірусним відео, на якому маленька дівчинка плаче, лежачи в ліжку. Вона - дитина полеглого українського бійця Івана Гушана. 

На запитання мами: "Чому ти плачеш?" дівчинка відповідає: "До тата хочу". Ролик на своїй TikTok-сторінці опублікувала мама цієї дитини й написала, що хоче, щоб всі бачили, як боляче її доньці, якій вже ніхто ніколи не замінить рідного батька.

Далі мама продовжила діалог з дівчинкою й запитала, чи знає та, де зараз її тато. Відповідь дівчинки довела мережу до сліз: вона показала рукою на серце, а її братик поруч промовив: "У сердечку".

Потім на відео дівчинка та її маленький брат кажуть: "Наш тато герой".

"Хочу, щоб всі бачили, як боляче моїй дитині. Кожен день ми виходимо на вулицю і дивимось на зорі... Що б я не купила діткам - речі, іграшки, поїздки на відпочинки, веселощі, як би я не старалася догодити їм в усьому, тата не замінить ніхто і ніщо... Я вдячна тобі, мій Герою, що я маю змогу жити й бачити блакитне небо", - написала Вікторія Гушан.

Реакція користувачів на це відео доводить до сліз:

  • "Боже, чому ці оченята повинні плакати за татом. Розрив серця 💔"
  • "Чомусь хочеться сказати "Пробачте"… Відчуваю себе безсилою перед вашим горем…"
  • "Як тяжко на таке дивитись!"
  • "Той випадок, коли мені, 30-річному суворому мужику, важко стримати сльози"
  • "Боже, яка шалена ціна у цій клятій війні!"

Як мати заспівала колискову над труною загиблого на війні сина

Влітку у Львові відбулася прощальна церемонія зі загиблими Героями України. Відео з колисковою у виконанні матері одного з полеглих біля його труни розчулило мережу.

В останню дорогу провели бійця Андрія Димида, який загинув під час бою з російськими загарбниками поблизу Донецька. Саме його мама востаннє заспівала для сина поблизу його домовини. 

Вас також можуть зацікавити новини: