Служба безпеки України спільно з посольством Ізраїлю у п'ятницю, 16 жовтня, провели масштабні антитерористичні навчання.

Відео дня

Тактико-спеціальні навчання з нейтралізації умовних "терористів", які за легендою навчань захопили заручника, проходили в Печерському і Деснянському районах Києва, розповіли в прес-службі СБУ.

"За легендою навчань умовні "терористи" захопили в заручники представника дипломатичного представництва. Одночасно їх спільники, інша група "зловмисників" заклали імітаційний макет "саморобного вибухового пристрою" біля входу до приміщення Посольства. Задіяні підрозділи відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії в різних екстремальних умовах. Під час силової фази тренувань спецпризначенці звільнили "заручників", знешкодили "вибухівку" і затримали "терористів", - розповіли у відомстві.

Зазначається, що в навчаннях взяли участь підрозділи СБУ, органів державної виконавчої влади, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії.

Читайте такожСтрах, роздратування, недовіра. Чи відрізняються меседжі терористів від меседжів терактів

"Іноземні партнери з Держави Ізраїль подякували представникам української спецслужби за співпрацю у безпекових питаннях", - додали в СБУ.

Вас також можуть зацікавити новини