Що відбувається у Харкові 31 березня / REUTERS

Розпочалась нова доба героїчного протистояння українського народу російським загарбникам.

Ситуація в Харкові – трансляція нижче:

12:47 Олена Кондратюк: Є додаткова допомога для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.

12:45 У 288 школах Харківської області запроваджено дистанційне навчання.

Про це повідомили в Департаменті науки та освіти ХОВА.

12:33 Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк підтвердив, що наразі розпочалися переговори з Росією, наступний раунд яких був раніше анонсований на 1 квітня. "Переговори йдуть в онлайн-форматі, з підключенням підгруп."

12:08 Загальні бойові втрати ворога за весь час війни.

10:01 З початку російського військового вторгнення війська РФ зруйнували не менше шести зерносховищ на сході України.

09:06 В екстрених службах РФ повідомляють, що зараз горять 8 резервуарів із паливом, є загроза переходу вогню ще на стільки ж.

09:00 1 квітня Пожежа на нафтобазі у Білгороді.

20:47 Генштаб ЗСУ повідомляє, що росіяни перекидають в аеропорт Гомеля найманців з Близького Сходу і перевозять до Білорусі нові ракетні установки Іскандер.

19:28 21 автомобіль швидкої медичної допомоги отримали українські лікарі від Франції.

19:14 Верховна Рада України опублікувала інфографіку про податкові пільги для ФОПів.

18:58 Британія здійснить додаткові поставки озброєнь в Україну, зокрема засоби ППО та артилерійські системи дальньої дії, повідомляє агентство Reuters.

15:14 З 2 квітня відновиться рух поїзда між Харковом та Трускавцем на Львівщині. Про це повідомляє "Укрзалізниця". "Він курсуватиме через день, відправлятиметься з Харкова о 20:15 і прибуватиме до Трускавця о 14:33. Назад, з Трускавця поїзд вирушатиме о 16:00 та прибуватиме до Харкова о 10:48", – йдеться у повідомленні. Зазначимо, що проїзд у цьому поїзді платний – квитки вже доступні на сайті "Укрзалізниці".

12:25 "Харківський Шевченко буде ще крутіший, як і сам Харків", — художник Сашко Даніленко.

11:18 Як працюе повітряна тривога.

10:30  34 тисячі споживачів залишилися без газу через влучання російського снаряду в підземний газопровід середнього тиску у Харкові — Харківміськгаз.

10:24 Щодня харків'яни отримують сповіщення про повітряну тривогу — як вона працює.

9:44  Про гуманітарні коридори 31 березня: — У Харківській області не погоджено жодного коридору. — Погоджений гуманітарний коридор з Маріуполя з транзитом через Бердянськ. — Працюватимуть гуманітарні коридори евакуації з Мелітополя і Енергодара до Запоріжжя.

9:16 Під час авіаудару на Ізюмщині загинула мати та дитина. За даними слідства, військовослужбовці ЗС РФ нанесли авіаудар по с. Слобожанське Ізюмського району Харківської області. Внаслідок цього було пошкоджено житловий будинок. Від вибухових травм загинув 11-річний хлопчик та його мати.

02:00  У Дергачах внаслідок обстрілів РФ повністю зруйновано міськраду, повідомив голова громади Вячеслав Задоренко.

Скріншот

01:05 Як заявив губернатор Харківщини Олег Синєгубов, ЗСУ відтісняють російські війська від Харкова на Дергачівському і Роганському напрямках.

22:00 30 березня У соцмережах повідомляли про удар росіянами по газопроводу в місті. Газ перекрили.