"Велюр" працює в нічний час, незважаючи на заборону / фото instagram.com/velur_kiev

Ресторан "Велюр", що належить народному депутату від "Слуги народу" Миколі Тищенку, запросив відвідувачів розважитися в нічний час, незважаючи на введені Кабміном карантинні обмеження.

На сторінці ресторану в Instagram з'явилася наступна stories: "Місто засинає, але не "Велюр". Чекаємо на Вас до 6 ранку".

Скріншот

На цей факт звернув увагу народний депутат від партії "Голос" Олександра Устінова на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

Читайте такожТищенко спростував власні слова про "штаб" у київському ресторані

"Слуга народу" Микола Тищенко і його ресторан "Велюр" знову плюнули на правила для всіх, тому що коли ти народний депутат, то тобі правила неписані!

Плював він і його ресторан знову на рішення Кабміну, яке забороняє працювати закладам з 23 до 7 ранку. Мало того, тепер кандидат в мери не тільки не робить це за зачиненими дверима, але й рекламу в instagram свого елітного ресторану дає. "Місто засинає, але не "Велюр"! Це вже знущання з усіх порядних бізнесменів, які виживають, як можуть", - написала народна обраниця.

Нагадаємо, раніше Кабмін опублікував постанову про заборону роботи ресторанів після 23:00.

Раніше УНІАН повідомляв, що у випуску програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" від 27 квітня йшлося, що столичний ресторан "Велюр", який пов'язують із Тищенком, приймає VIP-гостей під час карантину. Також під час карантину, зазначалося в розслідуванні, ресторан відвідував і сам Тищенко.