"Українська команда" оголосила про старт національного проекту "Тепло на фронт". Збирають кошти на металеві печі для захисників, яким українські воїни же дали оригінальну назву – "бандерпіч". Про це повідомляється на сторінці "Української команди" у Facebook.

"Волонтерський штаб "Українська команда" розпочинає національний проект "Тепло на фронт" зі збору коштів на металеві печі для захисників. В рамках проекту планується до настання холодів забезпечити теплом 5000 українських воїнів, які вимушені тривалий час жити в польових умовах. Українські захисники вже дали власну назву таким похідним обігрівачам – бандерпіч", - йдеться у повідомленні.

Бандерпіч в холодну пору року - незамінна річ в окопах, наметах та бліндажах. Біля неї можна не лише зігрітися, а й приготувати їжу на ній, закип’ятити воду, висушити речі та взуття. Долучитися до проекту можна за посиланням.

Відео дня

"Кожна твоя гривня - це ще трошки тепла для наших воїнів. Зігрій своїх, щоб вороги палали! Відволічись на хвилину від своїх справ, задонать на тепло для захисників. Зробимо нашим тепло, щоб ворогам було пекло!" - закликає "Українська команда".