Комаровський обурився словами Жириновського і Арестовича / фото УНІАН

Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський емоційно прокоментував резонансну заяву радника глави ОП Олексія Арестовича про "ракети на Москву", згадавши про одіозного російського політика Володимира Жириновського.

В ефірі "Україна 24" Комаровський нагадав, як глава ЛДПР пропонував нападати на Україну без оголошення війни. Раніше він також неодноразово заявляв про бажання "бомбити Київ".

"Колись я почув... наші показували російське ток-шоу, Жириновський кричав, що "треба бомбити Київ". Перша думка - "бомбити Київ"... ну бомбити штаб Київського військового округу, або як це називається, я це розумію. Але що таке "бомбити Київ"? Бомбити людей, жителів міста? Ти що, дебіл?",- заявив Комаровський. 

Відео дня

Слова Арестовича також його обурили.

"Ракети на Москву? Ну ракети на Москву... Це що, думка нас всіх? Ну сказала людина, я просто не розумію сенс цього всього. Мені огидно, вибачте", - заявив він.

Читайте такожКомаровський запропонував саджати на три роки за обливання зеленкою

Раніше Комаровський гнівно "пройшовся" по Зеленському через видалення поста в соцмережі, а також розповів, про що повинні говорити президенти України та Росії.

Також він запропонував платити пенсіонерам за вакцинацію від коронавірусу й озвучив сумний висновок.

Заява Арестовича про "ракети на Москву"

Раніше радник глави ОП заявив, що українські ракети оперативно-тактичного рівня "зможуть діставати до Москви". "Путін зі своєю політикою дограється до того, що українські ракети будуть спрямовані на Москву в якийсь найближчий осяжний час з однієї простої причини, що ми працюємо над ракетною програмою. І наші ракети оперативно-тактичного рівня зможуть діставати до Москви", - сказав радник глави ОП.