УНІАН.ua та ТСН.ua очолюють топ новинних Інтернет-ресурсів України за результатами вересня

Згідно з даними дослідницької компанії Gemius Audience, сайт інформаційного агентства УНІАН.net відвідало у вересні 2021 року 7 483 680 користувачів, а новинний ресурс групи 1+1 media ТСН.ua - 8 277 440.

Таким чином, за результатами попереднього місяця інтернет-ресурси 1+1 media займають лідерські першу та другу сходинки відповідно серед усіх новинних сайтів України.

Крім цього, традиційне зростання прослідковується і в статистиці з соціальних мереж, завдяки яким проєкти 1+1 media продовжують бути найпотужнішими мультимедійними новинними ресурсами УАнету. Так, Facebook-сторінка ТСН.ua перейшла позначку в понад 2,1 млн читачів, YouTube-канал проєкту зібрав 2,66 млн підписників, аудиторія Twitter ТСН.ua – це понад 808 тис. читачів, а в месенджерах Telegram та Viber – сумарно понад 128 000. Facebook-сторінка УНІАН налічує понад 410 тисяч читачів, Twitter – 135,6 тисяч фоловерів.

Відео дня

Окрім генерування великої кількості новин, ТСН.ua створює тематичні спецпроєкти. Так, наприкінці серпня на сайті стартував проєкт "Про кіно без меж" – серія публікацій з інтерв’ю визначних діячів кіносфери за останні 30 років незалежної України. Проєкт об’єднає понад 10 історій провідних українських акторів, режисерів, операторів, сценаристів, продюсерів та ідейників, які активно впливають на розвиток сучасного кінематографу та руйнують будь-які межі й стереотипи. На сайті вже можна прочитати ексклюзивні інтерв’ю режисерів Антоніо Лукіча та Валентина Васяновича, акторів Ірми Вітовської, Людмили Кадочникової та Володимира Горянського.

Довідка:

ІА УНІАН – перше в Україні та найбільше незалежне інформаційне агентство, засноване 1993-го року. Є найцитованішим джерелом новин про події в країні. Новинний портал unian.ua – найбільший в Україні інформаційний ресурс, що висвітлює широкий спектр подій з політичного, економічного та соціального життя країни та світу, новини сфери туризму, ігрової індустрії, шоу-бізнесу, спорту, екології, науки та медицини. 

ТСН.ua — новинний сайт №1 в українському інтернеті. Щомісяця близько 9 мільйонів унікальних відвідувачів дізнаються новини саме з ТСН.ua. 24 години на добу і 7 днів на тиждень редакція стежить за життям України та світу, публікує найважливіші й найцікавіші українські та світові новини, а також новини науки та ІТ, культури, економіки, політики та спорту. Для читачів сайт регулярно готує унікальні спецпроєкти, збираючи найцікавіші матеріали на найбільш актуальні теми.