21 липня росіяни завдали удари по житлових районах Харкова / фото УНІАН, Марієнко Андрій

У Харкові двоє із поранених внаслідок вчорашнього обстрілу людей залишаються у вкрай важкому стані, ще 3 - у важкому.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, минулої ночі окупанти обстріляли с. Рогань в Харківському районі, внаслідок чого було пошкоджено будівлю, яка не експлуатується, та сталася пожежа. Попередньо – ніхто не постраждав.

Відео дня

"Протягом минулої доби ворог обстрілював с РСЗВ Салтівський та Київський райони м. Харків. Внаслідок обстрілу загинуло 3 людей. 2 людей залишаються у вкрай тяжкому стані. Стан ще 3 людей лікарі оцінюють як тяжкий. Вони перебувають в реанімації. Інші 16 пацієнтів перебувають у стані середньої тяжкості, їхньому життю загрози немає", - розповів Синєгубов.

Також російські окупанти минулої доби обстрілювали населені пункти Чугуївського району, внаслідок чого пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, автомобілі, спалахнули пожежі.

"На лінії зіткнення ситуація контрольована... Наші захисники надійно тримають свої позиції та завдають ворогові постійних втрат", - додав голова ОВА.

Як повідомляв УНІАН, 21 липня окупанти обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Ураган" зупинку громадського транспорту в Київському районі Харкова. За останніми даними, кількість загиблих в результаті ворожого обстрілу 21 липня зросла до чотирьох, поранено 25 осіб.

Крім того, з артилерії був обстріляний Салтівський район Харкова. Окупанти влучили у житловий будинок. Постраждали троє мирних жителів.

Вас також можуть зацікавити новини: