В Одесі відбувся благодійний турнір 'Незламні захисники', кошти від якого підуть на допомогу ЗСУ

В одному з клубів Одеси відбувся масштабний Міжнародний турнір з ММА "Незламні захисники", в якому взяли участь відомі професійні бійці. Організатором заходу виступила промоутерська організація OFC (Odessa Fighting Championship), Одеська обласна Федерація змішаних єдиноборств ММА та громадська організація "Вільні та Вірні".

"Для нас велика честь проводити такі необхідні та важливі спортивні змагання в підтримку ЗСУ. Хочу подякувати свого друга командира бойового підрозділу ЗСУ Віталія Герсака", — сказав під час відкриття президент обласної Федерації ММА Олександр Гордієнко.

Окрім поєдинків, в рамках турніру відбувся благодійний аукціон на потреби ЗСУ де розігрували тубус від гаубиць з малюнками художників Art Bendas та знаряддя від трофейного Граду окупантів. Але головним лотом став прапор України з автографом бойового генерала, який особисто зупинив наступ окупантів на південь України - Дмитра Марченка. Цей прапор вдалося продати за 400 тис. грн.

Відео дня

"Ми спостерігаємо історичний момент, коли Україна виборює свою свободу. І виборює не військовими лише. На нас напала найпідліша та найбільша за розміром армія світу. З нею воює не тільки армія. З нею воює нація, народ. Без вас ми б не впорались. Ми маємо показати свою єдність, скластися в кулак, показати, що ми вільний народ. Ми боремось за свою свободу", — заявив Дмитро Марченко.

В Одесі відбувся благодійний турнір 'Незламні захисники', кошти від якого підуть на допомогу ЗСУ

Також легендарний генерал подякував організатору турніру, голові громадської організації "Вільні та Вірні", військовослужбовцю-добровольцю Віталію Герсаку і назвав його своїм побратимом: "Я хочу подякувати організаторам цього дійства. Саша Гордієнко, дуже дякую! Мій побратим, Віталій Герсак, прошу вийти на сцену. Щоб ви розуміли, ця людина могла при всіх своїх можливостях зараз бути командиром батальйону "Монако", але він тут, з нами. ТРО Одеси знаходиться на першій лінії оборони, і зараз поки ми з вами тут, вони виконують свою роботу".   

Усі зібрані благодійниками кошти підуть на допомогу ЗСУ.

У головному бою вечора зійшлися шестиразовий чемпіона світу з ММА Руслан Маммадов з Азербайджану та одесит Дмитро Продан. Гість із Баку після бою побажав Україні скорішої Перемоги у війні.