Пара була скута ланцюгом 123 дні / фото REUTERS

Олександр Кудлай, який був скутий ланцюгом 123 дні зі своєю екс-коханою Вікторією, розповів, що вона після розставання поїхала в окупований Донецьк, а він готовий до нових стосунків.

Про це він розповів в інтерв'ю Obozrevatel.

За його словами, за чотири місяці «на ланцюгу» вони зрозуміли, що абсолютно різні люди і у них немає майбутнього.

Відео дня

"У нас за ці чотири місяці покращилися відносини, ми дуже багато розмовляли. А ось коли досягли повної ідилії, то стали розуміти, що абсолютно різні. Ми по-різному дивимося на життя і мислимо. Вікторії не імпонували мої погляди, а мені її. Я її любив і у нас повинно було бути весілля цього літа в Парижі. Але після чергової сварки ми прийшли до того, що один одному не підходимо, у нас немає майбутнього і нікому з нас це не потрібно", - зазначив він.

За словами Олександра, Віка після розставання поїхала в окупований Донецьк.

Читайте такожОдіозна пара "в ланцюгах" в Харкові оголосила про розрив стосунків

"Віка зараз в Донецьку. У неї там всі родичі, вона буде займатися віями. У нас залишилися хороші, теплі стосунки, ми не закінчили все ворогами", - розповів хлопець.

Тепер він збирається продати ланцюг за три мільйони доларів на аукціоні. І обіцяє два з них віддати на благодійність, а один – розділити з Вікою навпіл.

На питання, чи готовий Олександр до нових відносин, він зазначив, що готовий.

"Думаю, що я готовий, просто не ставив собі таку мету. Головне, що ніякої фобії не розвинулося".

Нагадаємо, 17 червня харків'яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова зняли ланцюг, якою вони закували собі руки 14 лютого, щоб випробувати почуття.