ЗСУ отримали від фармацевтів 20-ту карету швидкої допомоги до Дня Захисників

З початком війни мережа аптек "Подорожник" прийняла важливе рішення – усіма силами допомагати українській армії, внутрішньо переміщеним особам та тим, хто постраждав внаслідок бойових дій. 22 березня було запущено проєкт "AMBULANCE для ЗСУ", у межах якого закуповуються карети швидкої допомоги для Медичних сил України.

ЗСУ отримали від фармацевтів 20-ту карету швидкої допомоги до Дня Захисників

Ця ініціатива є дуже важливою, адже під час війни український аптечний рітейл повинен не тільки дбати про своїх клієнтів, а й робити внесок у перемогу. "AMBULANCE для ЗСУ" — лише один із тих проєктів, які відображають прагнення мережі "Подорожник" допомагати. Він став можливим завдяки підтримці мільйонів українців, які обирають аптеки та представників фармакологічних компаній, що зголосились підтримати ініціативу. Адже маленькі внески кожного роблять великі справи, наголосив топменеджер групи компаній "Подорожник" Тарас Коляда.

ЗСУ отримали від фармацевтів 20-ту карету швидкої допомоги до Дня Захисників

Протягом 8 місяців дії проєкту "AMBULANCE для ЗСУ" вже вдалося забезпечити військові підрозділи 20-ма каретами швидкої допомоги на суму понад 15 200 000 грн. Ці автівки вже допомагають евакуйовувати наших військових та цивільних з-під обстрілів у зонах бойових дій. Зрозуміло, що "швидкі" у постійному дефіциті, оскільки вони щодня перебувають під обстрілами ворожої артилерії. Тож мережа аптек й надалі буде продовжувати робити усе можливе, щоб допомагати рятувати життя українським військовим. 

Відео дня
ЗСУ отримали від фармацевтів 20-ту карету швидкої допомоги до Дня Захисників

У жовтні колектив аптек отримав подяку за започатковування й продовження проєкту "AMBULANCE для ЗСУ" та допомогу військовим медикам та медикиням, а власника компанії Олександра Федечко було відзначено іменною нагородою від в.о. командувача Медичних сил ЗСУ.

"У свою чергу, я від свого імені та весь колектив аптек "Подорожник", "Аптека "БАМ"", "Ощад Аптека" хочемо подякувати усім захисниками та захисницям України, всім медикам та фармацевтам, які долучились до Медичних сил. Завдяки вам ми маємо можливість жити, працювати, надавати нові робочі місця українцям. Уклінно дякуємо за вашу роботу! Хочемо запевнити, що ми продовжуватимемо створювати надійний тил для наших військових. Ми й надалі будемо доставляти ліки тим, кому вони потрібні, відкриватимемо нові аптеки там, де буде необхідно. І обов’язково повернемося у кожне поки що окуповане містечко. Бо там, де аптека, там життя!", - додав Тарас Коляда.