Reuters

Після двох турів у команд максимум набраних очок - по 6.

Збірна Чилі стала автором головної сенсації цього чемпіонату на даний момент. Обігравши іспанців у другому турі змагань з рахунком 2:0 чилійські футболісти гарантували собі місце в плей-офф 1/8 фіналу, а також достроково позбавили діючих чемпіонів світу права поборотися за місце серед 16 найсильніших команд світу.

Відео дня

Чилійці проявили себе на цьому турнірі, як згуртована команда, що діє строго по ситуації. Так, у першому таймі матчу з Іспанією південноамериканці створили собі комфортну перевагу, а надалі просто грали на утримання рахунку. Хоча, як показав хід гри, могли завдати чинним чемпіонам світу другу поразку поспіль. Впевнено команди виглядала і в стартовому матчі проти австралійців, які були обіграні з рахунком 3:1.

Що стосується голландців, то після бурхливого початку в матчі з Іспанією (5:1), ця команда відверто "забуксувала" у грі з австралійцями, поступаючись по ходу матчу і лише дивом вигравши цю зустріч в самій кінцівці - 3:2.

Таким чином, для завоювання першого місця в підсумковій турнірній таблиці Групи В голландцям достатньо нічиєї, так як у них краща різниця забитих і пропущених м'ячів. Чилійцям ж сьогодні необхідна тільки перемога.

В очному протистоянні лідерів аналітики букмекерських контор вище оцінюють шанси збірної Голландії. Хоча і з незначною перевагою. На перемогу "помаранчевих" ставки приймаються з коефіцієнтом 2,52 до 1, перемогу чилійців - 2,875 до 1, на нічию - 3,7 до 1.

Матч Голландія - Чилі розпочнеться в Сан-Паулу о 19.00 за київським часом.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію гри.