Тайсон Ф'юрі і Деонтей Вайлдер зустрічалися в рингу вже два рази / фото Boxingscene

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі повідомив, що провести третій бій з Деонтеєм Вайлдером не вдасться.

Слова Ф'юрі наводить theathletic.com.

"Я хотів знову розмазати Вайлдера. Це був би найшвидший і простий бій. Але він і його команда ніяк не могли визначитися з датою. Не дуже вони і хотіли битися з чемпіоном, тому що знали, чим це закінчиться. Вони просили перенести бій на грудень - я погодився на 19 грудня. Потім вони знову спробували перенести бій, вже на наступний рік", - сказав Ф'юрі.

Відео дня

"Я тренувався і я готовий. Але коли вони попросили перенести бій на наступний рік, це було вже занадто. Я рухаюся далі", - додав британець.

Як повідомляє talksport.com, промоутер Ф'юрі Боб Арум заявив, що бій не вдасться організувати в США 19 грудня, так як в цей день в країні проходить ряд матчів студентського чемпіонату з американського футболу, а також дві гри НФЛ, які користуються величезною популярністю.

Читайте також"Не забирай мій прощальний чек": Ф'юрі звернувся до Усика

"19 грудня не вийде організувати шоу, а для поєдинку Вайлдер - Ф'юрі більше немає доступних дат в цьому місяці. Так що якщо Ф'юрі захоче побитися в грудні, він може зробити це з іншим суперником у Великобританії", - сказав Арум.

Він також висловив сподівання, що навесні вдасться організувати бій між Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

Ф'юрі - Вайлдер: історія протистояння

  • Перший бій між британцем і американцем відбувся в грудні 2018 року і завершився внічию. По ходу бою Ф'юрі домінував у рингу, але при цьому двічі піднімався після нокдауну.
  • Другий бій суперники провели 22 лютого 2020 року, він завершився перемогою Ф'юрі. Тайсон двічі відправляв Вайлдера в нокдаун, а після сьомого раунду бій був зупинений - команда американця викинула рушник.
  • Ф'юрі завдав Вайлдеру першої поразки в 44 боях і відібрав пояс WBC. У британця в активі 30 перемог в 31 поєдинку.