Олександр Усик / фото twitter.com/MatchroomBoxingПромоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, скільки український боксер заробить за бій з Ентоні Джошуа.Про це менеджер розказав у інтерв'ю YouTube-каналу Andrey Burenok про бізнес.Розподіл гонорарів між спортсменами вірогідно буде у пропорції 80% на 20% на користь британця."Місяць тому ми отримали документ, що офіційне розділення в бою Джо Джойс - Олександр Усик буде 80 на 20. Але сторона Джойса була не згодна, і вони подали апеляцію. А тепер ми опинилися у зворотній позиції, коли 80 на 20 - не на нашу користь", - зазначив Красюк."Мільйони доларів. Не десятки, десятки йдуть в разі перемоги Усика", - додав Красюк.

Читайте такожУсик заявив, що домогтися бою з Джошуа складно через українське громадянство

Бій Усик - Джошуа: головне

  • Довгоочікуваний бій між двома чемпіонами світу Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі зірвався, оскільки останнього суд зобов'язав провести реванш з Деонтеєм Вайлдером. Ф'юрі вже підписав контракт на третій бій.
  • Таким чином, Джошуа проведе обов'язковий захист титулу проти Олександра Усика. Українець у жовтні переміг Дерека Чісору і офіційно став обов'язковим претендентом на бій за титул чемпіона світу за версією WBO. Цим поясом володіє Джошуа.
  • Всесвітня боксерська організація (WBO) офіційно санкціонувала бій між Усиком і Джошуа.
  • Вже озвучені дві ймовірні дати поєдинку.
  • На кону в поєдинку стоятимуть відразу чотири пояси чемпіона світу: WBO, WBA, IBF і IBO.