Олександр Хацкевич вдячний вболівальникам за підтримку в матчі Ліги Європи / REUTERS

Головний тренер київського «Динамо» прокоментував підсумки жеребкування стадії 1/8 фіналу Ліги Європи відразу після її завершення.

- Фаворити існують тільки на папері, а в футбол грають живі люди. До початку гри шанси на успіх у суперників завжди 50 на 50, - наводить слова фахівця офіційний сайт столичного клубу. - Зараз скажу вам тільки, що форма у «Челсі» синя. До зустрічі з лондонцями ми проведемо ще два матчі чемпіонату УПЛ, так що поки говорити про це рано. Поки ми тільки знаємо ім'я суперника.

Читайте такожСуперником "Динамо" в 1/8 фіналу Ліги Європи буде лондонській Челсі

Відео дня

Також фахівець додав:

- Хочу висловити величезну подяку тим уболівальникам, які прийшли вчора о десятій годині вечора і морозну погоду нас підтримати. Як хлопці говорили після фінального свистка, деякі з них вперше грали при такій кількості глядачів. Безумовно, ця підтримка була нам дуже потрібна. Радий, що ми своєю грою і результатом віддячили наших уболівальників, які прийшли на матч.

Як повідомляв УНІАН, напередодні "Динамо обіграло грецький "Олімпіакос" (1:0) і вийшов у 1/8 фіналу Ліги Європи. Сьогодні став відомий суперник команди у наступному раунді змагань - лондонський Челсі.