Анатолій Бишовець / "Чемпіонат"

Легендарний у минулому футболіст київського «Динамо» і збірної СРСР Анатолій Бишовець поділився прогнозом на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому український клуб зіграє проти «Челсі».

"Чи є шанси у «Динамо»? Ні, вони є у «Челсі» - поїхати з перемогою. При всій моїй любові до Києва, при всій моїй симпатії до клубу, який мене виховав як гравця, я повинен сказати, що можливості у киян в матчі з лондонцями дуже обмежені. Може, звичайно, поле створить деякі переваги в руйнуванні і дещо ускладнить креативні дії.

Читайте такожЛіга Європи, Динамо - Челсі: анонс, прогноз, де дивитися

Відео дня

Але в будь-якому випадку рівень англійців достатній для того, щоб зіграти впевнено і спокійно, та й рахунок після першої гри більше породжує песимізм у одних... Але може, до речі, призвести до недооцінки суперника, що може дозволити киянам забити гол. Але не думаю. Тільки якщо вітром занесе", - сказав Бишовець, чиї слова цитує Bookmaker-ratings.

Як повідомляв УНІАН, перший матч між "Динамо" і "Челсі" у Лондоні завершився перемогою англійської команди з великим рахунком - 3:0.

Поєдинок-відповідь відбудеться сьогодні в Києві. Початок - о 19.55.