Андрій Шевченко / ffu.ua

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко відповів на питання журналістів в рамках передматчевої прес-конференції перед поєдинком другого туру кваліфікації Євро-2020 проти Люксембургу.

"Визначимося зі стартовим складом у день гри. Сьогодні на тренуванні подивимося, як хлопці відновилися. Команда почуває себе нормально. У нас мотивація завжди висока. Ми розуміємо, що не можемо втрачати очки, щоб вийти з групи. Команді важливо досягти перемоги", - зазначив Шевченко, чиї слова цитує football24.ua.

Читайте такожМарлос пропустити матч збірної України проти Люксембургу

Відео дня

"Люксембург заслуговує поваги. В останні роки вони досягли успіху, намагаються грати у футбол і за це заслуговують поваги. Мені імпонують команди, які, незважаючи на брак якісних гравців, намагаються грати в комбінаційний футбол. Люксембург саме така команда. Вони намагаються діяти креативно.

Однозначно будуть зміни у порівнянні з поєдинком проти Португалії. Сьогодні ще раз перевіримо готовність хлопців. Завтра визначимося, але заміни однозначно будуть.

Лунін? Повторюся, що сьогодні буде тренування, а за складом ми визначимося завтра. У нашій команді рівноцінно кожен гравець, який присутній у заявці, може опинитися в старті", - додав головний тренер.

Нагадаємо, матч Люксембург – Україна відбудеться в понеділок. Початок - о 21.45 за київським часом.