Ненад Б'єліца / REUTERS

Головний тренер загребського "Динамо" Ненад Б'єліца поділився враженнями від матчу з донецьким "Шахтарем" (3:3) у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Спеціаліста цитує прес-служба донеччан.

Читайте такожПенальті за фол на Пятові приніс Шахтарю нічию проти Динамо у Загребі

Відео дня

"У мене давнє негативне ставлення до VAR. Він забирає емоції, знищує їх, створює безглузді ситуації. Він може бути помилковим. Останні ситуації в Англії, в Італії показують, що він призводить до помилкових ситуацій.

З одного боку він може давати плюси в різних ситуаціях, але в той же час створює нові проблеми. Краще, щоб був людський фактор, суддя допускав людські помилки. Ми намагаємося їх вирішити та створюємо нові. Мені це не потрібно", - зізнався тренер хорватської команди.

Також Б'єліца додав, що гра була нервова, а "Шахтар" його здивував:

"У нас було багато нервових моментів. З тактичної точки зору "Шахтар" нас здивував. Марлос і Тайсон грали на флангах, зазвичай вони цього не роблять, більше тримаються в центрі. У Харкові ми були трохи краще.

У будь-якому випадку ми здобули одне очко, щоб рухатися далі. Мені нема чого пред'явити своїм хлопцям. Ми зробили все можливе, зіграли по максимуму".

"Шахтар" вирвав нічию завдяки пенальті, який на останніх секундах заробив голкіпер донеччан Андрій Пятов. Фелікс Брих скористався допомогою VAR для уточнення ситуації.

Наступний поєдинок чемпіон України проведе 26 листопада проти "Манчестер Сіті" на виїзді, а хорвати відправляться в гості до "Аталанти".

УНІАН раніше повідомляв про те, що тренер "Шахтаря" засмучений нічиєю проти "Динамо".