Пеп Гвардіола / REUTERS

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола після нічиєї проти "Шахтаря" в п'ятому турі групового етапу ЛЧ (1:1), яка дозволила "городянам" достроково вийти у плей-офф, відзначив силу "гірників", а також дав обіцянку на шостий тур.

Іспанського фахівця цитує офіційний сайт "Шахтаря".

"Я багато разів грав проти "Шахтаря" - з "Барселоною", "Баварією" і "Сіті". Вони завжди на вершині в Україні, а Україна кваліфікувалася на Євро. У цьому клубі багато талановитих бразильців, так що з ними нелегко. Хтось скаже: о, "Шахтар" добре грає... Ми знали це. Повторюся, ми були набагато краще у другому таймі, ніж у першому. При цьому опонент оборонявся досить глибоко і міг бути небезпечним у контратаці", - сказав Гвардіола.

Відео дня

Читайте також"Намагалися читати гру": головний тренер Шахтаря розповів про ключове рішення у матчі з Манчестер Сіті

Гвардіола також підкреслив, що використає ротацію в заключному турі групового етапу ЛЧ у матчі проти "Динамо" Загреб. При цьому, незважаючи на достроковий вихід у плей-офф, за словами тренера, "Сіті" відправиться в Хорватію, щоб виграти:

"Звичайно, вирушимо в Загреб з наміром перемогти. З поваги до "Шахтаря" і "Аталанти" ми повинні це зробити".

Нагадаємо, після п'яти турів у "Ман Сіті" - 11 очок, у "Шахтаря" - 6, у загребського "Динамо" - 5, а у "Аталанти" - 4. Доля другого місця в групі вирішиться в останньому турі.

Як повідомляв УНІАН, "Шахтар" поступався в Манчестері, проте зумів звести матч внічию.