Ордець грає в Росії з минулого року / фото: ФК Динамо Москва

Український захисник московського "Динамо" Іван Ордець порівняв збірні України і Росії, а також розповів, завдяки чому команда Андрія Шевченка впевнено вийшла на Євро-2020.

Читайте також"Собаки гавкають - караван іде": український футболіст висловився про реакцію на свій перехід у російський клуб

Футболіст дав інтерв'ю "Спорт-Экспресс".

Відео дня

"Чия збірна сильніша? Українська. В першу чергу це заслуга головного тренера Андрія Шевченка і його італійських помічників. Плюс футболістів, звичайно, з великим досвідом виступів у єврокубках. З "Шахтаря" багато хлопців, з "Динамо", "Зорі".

Вони не бояться, не б'ють м'яч аби куди, а спокійно виходять з-під пресингу через пас, контролюють м'яч. Цей відбірковий турнір пройшли ідеально. До такої гри йшли два роки. Спочатку було непросто: думка була, але не вистачало кінцівки. Тепер же з'явилася завершеність", - відзначив 27-річний футболіст.

Також Ордець зізнався, що все ще сподівається потрапити на чемпіонат Європи у складі збірної України:

"Треба добре грати, показувати якісний футбол. Всім зрозуміло, чому зараз не викликають людей з РПЛ, але надія помирає останньою".

Захисник є вихованцем донецького "Шахтаря" і провів у складі "гірників" всю кар'єру до переїзду в Росію, за винятком оренди в "Маріуполь". У складі збірної України Ордець зіграв 12 матчів.

УНІАН раніше повідомляв про те, як український футболіст розповідав росіянам про Майдан.