Русин повернувся в Динамо цієї зими / фото: ФК Динамо

Форвард київського "Динамо" Назарій Русин зізнався, що був радий звільненню Олександра Хацкевича з поста головного тренера команди.

Читайте такожДинамо здобуло першу перемогу на зборі в Туреччині (відео)

Футболіста цитує Sport Arena.

Відео дня

"Це щирі почуття. Я спочатку не міг у це повірити. Я розумію, що це негарно з мого боку, але я не шкодую, правда. Я дуже чекав його відставки з клубу. Хоча Денис Бойко мені потім пояснив, що я вчинив дуже негарно. Але я все одно не шкодую. Я тоді грав у "Зорі" і розумів, що тепер зможу повернутися додому, в "Динамо", - сказав Русин.

Нападник підкреслив, що при Хацкевичі йому так і не дали б шансу:

"Якщо б Хацкевич залишився, я б і влітку пішов в оренду. Я б не грав при ньому. Питав як-то в Олега Романовича Лужного, чи залежить в цій ситуації щось від мене. Він сказав - "Ні, ти нічого не зміниш, він тебе не бачить. Грати не будеш". Я багато розмовляв з Ігорем Михайловичем Суркісом. Він сказав, що не хоче мене відпускати, тому що вірить у мій талант і хоче, щоб я грав в його команді. Коли купили Родрігеса, мене погодилися відпустити в оренду".

Першу половину сезону Русин провів на правах оренди в "Зорі", зіграв 17 матчів і забив 7 голів, а також віддав 4 результативні передачі. Новий головний тренер киян Олексій Михайличенко вирішив повернути нападника цієї зими.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" подало позов у ФІФА на бразильський клуб.