Неймар / REUTERS

Хакери зламали офіційний аккаунт "Барселони" в Twitter, щоб оголосити про майбутнє повернення в клуб бразильського нападаючого ПСЖ Неймара.

Як повідомляє Daily Mail, група хакерів, яка представилася як "Our Mine", отримала доступ до аккаунту "Барселони" і опублікувала кілька повідомлень.

"Привіт, ми OurMine. Що ж, ми прочитали кілька особистих повідомлень. Схоже, що Неймар повернеться сюди", - написали хакери.

Відео дня

Читайте такожНайпопулярніший у світі: Роналду досяг історичної позначки підписників в Instagram

Вони також відповіли, що рівень безпеки аккаунта став кращим, але "ще не самий надійний".

Крім того, в арабській версії аккаунта хакери опублікували хештег #Bartomeuout ("Бартомеу - геть"), закликавши президента каталонського клубу піти у відставку.

"Барселона" відреагувала на злом своїх акаунтів, пообіцявши уникнути повторення ситуації в майбутньому.

"Барселона" проведе аудит кібербезпеки і перевірить усі протоколи та зв'язку з інструментами третіх сторін, щоб уникнути подібних інцидентів і гарантувати кращий сервіс для членів клубу і вболівальників. Ми приносимо вибачення за будь-які незручності, які могла викликати ця ситуація", - заявили в клубі.

Цікаво, що "Барселона" вже вдруге стала жертвою "Our Mine". Вперше хакери зламали Twitter каталонського клубу в 2017 році.

Хакери зламали Twitter Барселони, щоб повідомити про повернення Неймара

Додамо, що 15 лютого ця ж група хакерів зламала офіційні акаунти Міжнародного олімпійського комітету, Олімпійських ігор, а також кількох ліги американського футболу НФЛ, залишивши там свої повідомлення.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що нападник "Барселони" через травму пропустить півроку.