Артем Кравець - гравець Динамо / фото Динамо Київ

Київське "Динамо" оголосило про підписання контракту з українським нападаючим Артемом Кравцем.

Про це повідомив офіційний сайт "Динамо".

Угода між гравцем і клубом розрахована на два роки. При цьому передбачена опція продовження контракту.

"Шалено радий, що можу повернутися і принести користь своєму, кажучи від душі, улюбленому клубу всього мого життя. В першу чергу я повертаюся допомогти рідному клубу повернути ті заслуги і досягнення, які були, коли я ще грав за цю команду. Для мене найважливіше те, щоб "Динамо" стало чемпіоном України, потрапило в груповий раунд Ліги чемпіонів, домоглося успіхів і перемог", - сказав Кравець.

фото Динамо Київ

 

Читайте такожДинамо оголосило про трансфер українського футболіста з чемпіонату Польщі

Кравець є вихованцем "Динамо" і дебютував за першу команду киян у 2007 році.

Останні два з половиною роки форвард збірної України провів у турецькому "Кайсеріспорі".

Артем Кравець: як склалася кар'єра за кордоном

  • У першій половині 2016 року Кравець на правах оренди перейшов у німецький "Штутгарт", за який провів 16 матчів і забив 1 гол.
  • Слідом нападник відправився на рік в оренду в іспанську "Гранаду". У 26 матчах за клуб (всі - в чемпіонаті Іспанії) він забив 5 голів.
  • У січні 2018 року після половини сезону в "Динамо" Кравець підписав контракт з турецьким "Кайсеріспором". За два з половиною сезони форвард зіграв 55 матчів, в яких забив 17 голів. За підсумками минулого сезону "Кайсеріспор" вилетів з вищої ліги Туреччини. Після закінчення сезону клуб і Кравець домовилися про розірвання контракту, який був розрахований ще на сезон.