Барселона повинна прийняти Динамо 4 листопада / фото REUTERS

Влада Каталонії прийняла рішення закрити кордони через погіршення ситуації з коронавірусом.

Читайте такожПрезидент Барселоні подав у відставку

Про це повідомляє El Mundo.

Відео дня

Раніше в регіоні закривали бари та торгові центри, але цей захід виявився недостатнім, щоб знизити кількість хворих на коронавірус і навантаження на лікарні.

З цієї причини було вирішено посилити обмеження і закрити кордони на 15 днів. Нові правила набули чинності вранці 30 жовтня. Жителям також заборонено залишати межі муніципалітетів. Винятком є робота, школа І університет, а також невідкладні справи з оформленням документів.

Що стосується спорту, то офіційно проведення національних і міжнародних матчів не заборонено.

4 листопада "Барселона" повинна прийняти київське "Динамо" в 3-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. Доля цього поєдинку буде вирішена остаточно після консультацій каталонського уряду з УЄФА.

Згідно з протоколом УЄФА. якщо місцева влада закриває кордони, то клуб-господар матчу повинен запропонувати альтернативне місце для проведення поєдинку. В іншому випадку команді буде присуджено технічну поразку з рахунком 0:3.

"Динамо" і "Барселона" в Лізі чемпіонів: головне

  • Після двох турів "Барселона" є лідером групи G. Каталонський клуб набрав шість очок і випереджає на три пункти "Ювентус". "Динамо" має у своєму активі одне очко та йде третім.
  • У минулому поєдинку "Барса" на виїзді обіграла "Ювентус" з рахунком 2:0.
  • "Динамо" гостювало у "Ференцвароша" і вело з рахунком 2:0, але у підсумку не втримало перемогу.