Луческу зазначив, що команда втратила нитку гри в кінцівці / фото facebook.com/fcdynamoua

Головний тренер київського "Динамо" підбив підсумки матчу-відповіді з бельгійським "Гентом" (3:0) у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Читайте такожДинамо розгромило Гент у Києві та вийшло в груповий раунд Ліги чемпіонів

Румунського фахівця цитує Tribuna.com.

Відео дня

"Ми контролювали ситуацію і гру поки гравці виконували все, що я їм говорив. Після третього голу вони розслабилися. Тоді суперник перехопив гру і створив свої моменти. Всі їхні моменти були після кутових. Про такі ігри не можна говорити загалом.

Мене не влаштовують останні 30 хвилин. І заміни також нам не допомогли. Ми упустили нитку гри. Так не можна. Я просив гравців чотири речі - заважати довгим передачам, перекрити правий фланг, тримати м'яч, не провокувати стандарти. Але після трьох м'ячів ми розслабилися і дуже багато дозволили супернику. Мені це не сподобалося.

Кожен гравець хотів себе показати індивідуально, ми втратили м'яч у центрі поля. Георгій Бущан зробив свою справу добре, адже там моментів було на п'ять матчів вперед", - сказав Луческу.

Тренер при цьому привітав команду з виходом до групового раунду турніру:

"Я вітаю своїх гравців з виходом до Ліги чемпіонів. Це були дуже важкі два місяці, у нас було багато травмованих і багато всього неясного. У першому таймі ми могли забити більше м'ячів. А останні 20 хвилин не зіпсували загальної картини".

"Динамо" в Лізі чемпіонів: головне

  • У першому матчі на виїзді "Динамо" обіграло "Гент" з рахунком 2:1.
  • "Динамо" пробилося в груповий етап ЛЧ вперше з сезону 2016-2017. Суперник українців відправився в Лігу Європи.
  • Жеребкування наступної стадії ЛЧ відбудеться 1 жовтня. "Динамо" буде в третьому кошику. Також своїх суперників отримає донецький "Шахтар".
  • Ця перемога стала для Мірчі Луческу сьомою на чолі "Динамо" при одній нічиї.
  • Груповий етап ЛЧ 2020-2021 стартує 20 жовтня. Ця стадія буде проходити в традиційному форматі (ігри вдома і на виїзді) до 8 грудня.