Мірча Луческу / фото УНИАН

Фанати "Динамо" Бухарест Peluza Catalin Hildan-Dinamo написали відкритого листа до ультрас київського "Динамо", в якому закликали проявити повагу до нового тренера команди Мірчі Луческу.

Звернення було опубліковано на сторінці фанів у Facebook.

Румунські фани нагадали про досягнення Луческу, відзначивши, що він впровадив "комп'ютерний підхід до футболу" задовго до того, як це стало повсюдною реальністю.

Відео дня

Читайте також"Ця сторінка перегорнута": Луческу розповів про свої почуття до Шахтаря

"Те, як ви підтримуєте команду, гідно поваги! Так само, як і ми. Ми теж є "динамівцями". Ми теж знаємо ціну принциповому суперництву. Але знайте, Мірча Луческу заслуговує на те, щоб його цінували і поважали. Протягом багатьох років його роботи в Україні домінувало не суперництво, а цінність футболу", - відзначили румунські фанати в своєму зверненні до київських ультрас.

"Цінуйте Луческу, а якщо не будете, то віддайте його назад нам! У Києві або Бухаресті, "Динамо" його потребує, як сонячного світла!", - заявили фанати.

Відзначимо, що Луческу тренував бухарестське "Динамо" в період з 1985 по 1990 роки.

Нагадаємо, ультрас "Динамо" Київ негативно поставилися до призначення Луческу через те, що він протягом дванадцяти років очолював "Шахтар".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував конфлікт з фанатами.