Ліонель Мессі / фото REUTERS

Французький журнал France Football, який вручає "Золотий м'яч", виніс на обкладинку свіжого номера нападника "Барселони" Ліонеля Мессі.

Однак при цьому аргентинець зображений не у формі свого нинішнього клубу, а у футболці "Парі Сен-Жермен", який зацікавлений у трансфері зіркового гравця.

Колаж приурочено тому, що France Football випустив статтю, присвячену можливому трансферу Мессі в паризький клуб. Матеріал вийшов із заголовком "Секретна карта ПСЖ".

Відео дня
Обкладинка France Football / Twitter

Читайте такожМессі подасть до суду на газету, яка опублікувала фінансові умови його контракту

Нагадаємо, раніше в ПСЖ підтвердили інтерес до підписання Мессі.

Ліонель Мессі: можливий відхід з "Барселони"

  • 25 серпня минулого року Мессі проінформував "Барселону" про бажання розірвати контракт в односторонньому порядку. Аргентинець вважав, що може скористатися відповідним пунктом у контракті. Однак керівництво "Барселони" не відпустило гравця, а Мессі не став йти до суду проти рідного клубу.
  • Головним претендентом на Мессі на той момент називали "Манчестер Сіті". Батько і агент аргентинця Хорхе Мессі навіть літав в Манчестер на переговори.

  • Пізніше екс-президент "Барселони" Жозеп Бартомеу заявив, що не міг дозволити Мессі піти.

  • Наступного літа у Мессі закінчиться контракт з "Барселоною" і він може покинути клуб у статусі вільного агента. Вже зараз аргентинець може вести переговори з іншими клубами. 

  • Сам Мессі нещодавно заявив, що не буде приймати рішення про відхід з клубу до літа.

  • Інтерес до підписання зіркового форварда підтвердив спортивний директор ПСЖ. Також головний тренер парижан Маурісіо Почеттіно заявив, що "було б чудово", якби у нього з'явилася можливість попрацювати з Мессі. За інформацією ЗМІ, самому аргентинцеві не подобається шум, який ПСЖ створює в пресі навколо його можливого трансферу.