Андрій Шевченко / фото REUTERS

Наставник збірної України Андрій Шевченко дав оцінку ситуації зі скасуванням матчу Ліги націй проти Швейцарії та назвав найкраще розв'язання цього питання.

Читайте такожФутболіст збірної України здав позитивний тест на коронавірус після повернення до свого клубу

Слова фахівця наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Відео дня

"Мені сценарій ще не відомий. В першу чергу, будуть розглядати наші доводи та вони дуже сильні. Я думаю, що у нашої сторони є все, щоб довести до того, що ми як мінімум не гідні технічної поразки. 

Я взагалі вважаю, що правильний результат повинно вирішити перегравання. Ми повинні зіграти цей матч і з'ясувати між нами, хто сильніший і повинен залишитися у вищому дивізіоні", - сказав Шевченко.

Тренер додав, що ситуація з позитивними тестами Жуніора Мораєса і Сергія Кривцова не повинна була мати вирішальну роль, оскільки обидва гравці "Шахтаря" перехворіли раніше:

"Я трохи вивчив інцидент з повторними позитивними тестами Мораєса і Кривцова. У людей, які перехворіли, ще може залишатися вірус, але він вже мертвий. Вони не можуть нікого інфікувати, але тест показує цей вірус. Тому такі тести називають фальшивопозитивними. Але про це говорили тільки наступного дня. У день гри інформація була надана по-іншому".

Скасування матчу Швейцарія - Україна: головне