Андрій Шевченко / фото УНІАН

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував майбутню зустріч зі збірною Іспанії в 4-му турі Ліги націй.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Іспанія.

За словами головного тренера української збірної, якого цитує офіційний сайт УАФ, для того, щоб домогтися позитивного результату в матчі з Іспанією, необхідно змінити гру в обороні:

Відео дня

"У наших футболістів є мотивація для того, щоб показати хорошу гру. Ми розраховуємо на наявні сили, будемо готувати певний план на поєдинок. Однозначно, не можна особливо розкриватися з такими командами, які мають перевагу в якості класі виконавців. Ми повинні трохи змінити структуру нашої гри - перш за все в обороні, зіграти компактніше і агресивніше".

Шевченко також підкреслив, що особливу увагу потрібно приділити флангам:

"Іспанія прекрасно використовує фланги, у неї дуже якісні футболісти, які чудово грають один в один. Якщо ми зможемо їх перекрити, то спробуємо дати бій".

Також головний тренер української збірної зазначив, що багато чого залежатиме від того, чи встигнуть футболісти відновитися:

Читайте також"Цікава команда": головний тренер збірної Іспанії порівняв збірну України з Феррарі

"Для того, щоб зупинити хороших футболістів, недостатньо грати один в один. Обов'язково потрібна підстраховка, потрібні величезні енергетичні витрати. Все залежить від того, чи зможемо ми відновитися. Для нас завжди було проблематично проводити два поєдинки поспіль, а ця гра буде вже третьою. Я сподіваюся, що вболівальники, які прийдуть на стадіон, підтримають хлопців і дадуть певну енергію".

"У матчі з Німеччиною ми побачили, що хлопці, проявляючи характер, витрачаючи величезну кількість енергії і демонструючи концентрацію, показали хороший футбол. Я сподіваюся, що проти Іспанії ми побачимо саме ту віддачу, концентрацію і бажання, яких ми вимагаємо, щоб перенести наш план на поле", - також зазначив Шевченко.

Україна - Іспанія: перед матчем