Зоря спробує набрати перші очки / фото ФК Зоря

29 жовтня на "Славутич Арені" у Запоріжжі відбудеться матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи між "Зорею" та "Брагою".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Зоря - Брага.

Зоря - Брага: де дивитися матч онлайн

Відео дня

Початок зустрічі - о 19.55.

Матч пройде з глядачами - "Славутич Арена" може заповнена не більше ніж на 15% від загальної місткості.

"Зоря"

Бронзовий призер УПЛ на старті Ліги Європи зазнав крупної поразки від "Лестера". Команда Віктора Скрипника пропустила три голи - 0:3.

На вихідних "Зорі" вдалося перервати серію з трьох поспіль матчів без перемог у всіх турнірах. Луганчани розгромили в УПЛ "Рух", який половину гри провів удев'ятьох - 4:0.

Старт нового сезону вийшов для "Зорі" не найвдалішим - лише дві перемоги у восьми матчах в рамках УПЛ і Ліги Європи. У національному чемпіонаті "Зоря" розташовується поки лише на дев'ятій позиції.

Зоря - Брага: прогноз букмекерів

"Брага"

"Брага" навпаки груповий етап Ліги Європи почала з крупної перемоги. Бронзовий призер минулого розіграшу чемпіонату Португалії в першому турі розгромив АЕК з рахунком 3:0.

У новому сезоні "Брага" стартувала з двох поспіль поразок, але потім здобула чотири перемоги поспіль (три - в чемпіонаті і одну - в ЛЄ). У португальській лізі команда після трьох турів посідає четверте місце.

Перед грою проти "Зорі" "Брага" в гостях здолала "Віторію Гімараеш" з рахунком 1:0.

Історія протистоянь

У 2018 році "Зоря" і "Брага" зустрічалися в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи. Тоді луганський клуб пройшов далі за рахунок виїзних голів - 1:1 і 2:2.

Слова перед матчем

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник:

"Для нас дуже важлива гра з урахуванням того, що ми поступилися в першому турі, а суперник переміг. Ми граємо вдома, хочеться, щоб інтрига повернулася, а тому розраховуємо на позитивний результат. Ми розуміємо, що "Брага" - це дуже зіграна команда, яка практично завжди грає одним складом. Багато бразильців, португальців, всі дуже технічні. Але ми хочемо показати наш рівень і віддати всі сили, щоб домогтися позитивного результату".

Головний тренер "Браги" Карлуш Карвальял:

"Ми вивчили сильні і слабкі сторони "Зорі". У нашій групі немає слабких команд, всі вони сильні по-своєму. Матч має бути дуже непростий, але ми зробимо все можливе для перемоги. Ми подивилися і розібрали достатньо матчів за участю нашого суперника".

Орієнтовні склади

"Зоря": Василь, Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Хомченовський, Іванісеня, Назаріна, Юрченко, Кочергін, Луньов, Гладкий

"Брага": Матеус, Віана, Есгаю, Карму, Секейра, Франсержіо, Медейруш, Каштру, Пауліньо, Орта, Галено.

Арбітр

Головним арбітром зустрічі призначений грузин Георгій Круашвілі.