Віктор Скрипник / фото REUTERS

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник підбив підсумки матчу Ліги Європи проти "Браги", в якому його команда поступилася з рахунком 1:2.

Результат матчу він прокоментував в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Ми програли дуже хорошій команді, дуже технічній із зіграними футболістами. Дуже шкода, що в першій п'ятихвилинці ми, можна сказати, залишилися в роздягальні, а не вийшли на поле. Після двох пропущених м'ячів скинули вантаж і почали грати. Було відчуття в деяких ситуаціях, що це наш максимум. Те, що проходить в УПЛ, не проходить в єврокубках, а відразу карається гострим моментом або голом", - підкреслив Скрипник.

Відео дня

Тренер сказав, що "Зоря" награла на голи, але "виконання у нас і "Браги" відрізняється". При цьому Скрипник заявив, що у нього "не може бути великих претензій до команди":

Читайте такожЗоря зазнала іншої поразки в Лізі Європи

"Я не можу її лаяти. Бажання було, хотілося, гралося, були моменти і хороший комбінаційний футбол, до якого ми завжди прагнемо. Але якість суперника була вищою за нашу".

"Єдиний камінь в наш город - чому включилися після 0:2, а не з перших хвилин. Чому не працювали так, як потім протягом 60-70 хвилин. З кожною хвилиною від нас йшла віра, що ми повернемося в гру. Гол на останній хвилині - це вітамінка, але не таблетка, після якої ми ожили. Є грань, яку ми не можемо переступити, і забити. Нам не вистачає цього", - підсумував Скрипник.

"Зоря" - "Брага": підсумки матчу

  • "Зоря" зазнала другої поспіль поразки в Лізі Європи. У луганчан після двох турів - 0 очок. Луганський клуб ділить 3-4 місця в групі G з АЕКом. "Лестер" і "Брага" набрали по 6 очок.
  • "Зоря" була кращою за суперника у низці статистичних показників. Статистика ударів: 20-7. Володіння м'ячем - 58% на 42%. Кутові - 10-1.
  • "Брага" здобула першу перемогу в одинадцяти матчах проти українських команд.
  • Свій наступний матч у турнірі "Зоря" проведе 5 листопада - вдома проти АЕКа. "Брага" в цей же день в гостях зіграє з "Лестером".