Катерина Крива і Анжеліка Терлюга - срібні призерки другого етапу Прем’єр-ліги / karate.ua

15-17 лютого в Дубаї пройшов другий етап Прем’єр-ліги з карате. В активі збірної України дві срібні медалі, які здобули Катерина Крива та Анжеліка Терлюга.

Про це повідомляє прес-служба Української федерації карате.

Змагання, в яких взяли участь 737 спортсменів з 86 країн, проходили на арені Al Wasl Club Venue.

Відео дня

Львів’янка Катерина Крива (її особистий тренер - Ігор Богдан) почергово здолала суперниць з Італії (2:2), Франції (2:0), Китаю (6:0). У півфіналі українка перемогла філіппінку Джунну Тсукі (1:0) та вийшла у фінал на чергову зустріч зі своєю давньою суперницею Серап Озчелік з Туреччини, лідеркою поточного світового рейтингу. Туркеня виявилася сильнішою — 7:1.

Читайте такожУкраїнські каратисти відкрили сезон медальним дублем лідерів у Парижі

Одеситка Анжеліка Терлюга (її тренер - Денис Морозов) перемогла суперниць з Канади (6:0), Японії (3:0), Ірану (3:0). У півфіналі лідерка світового рейтингу здолала за хантеєм єгиптянку Сальму Ельшафі (0:0), а у фіналі українка зустрілася з другим номером світового рейтингу Вен Цзю-Юн з Китайського Тайпею. У напруженій боротьбі перемогла китаянка - 4:3.

Лідер чоловічої збірної України Станіслав Горуна, на жаль, у третьому бою програв своєму давньому та незручному супернику, американцеві Томасу Скотту – 0:2. Таким чином, американець дещо реваншувався за розгромну поразку від капітана збірної України в Парижі – 0:8.

Додамо, що цього року успіхи на міжнародних турнірах мають особливу вагу, адже вони дають бали для кваліфікаційного рейтингу на Олімпійські ігри 2020 року в Токіо.