Хоган був головною зіркою рестлінга в 1980-е / фото: fanbuzz.com

Знаменитий рестлер WWE Халк Хоган домовився з радіостанцією Cox Radio про досудове врегулювання щодо скандалу з секс-відео, який стався у 2012-му році.

Читайте такожЗірка UFC Макгрегор заявив про смерть родички через коронавірус

Про це повідомляє MSN.

Відео дня

Хоган дав згоду на отримання компенсації в розмірі 110 мільйонів доларів, що дозволить не проводити суд присяжних, який був призначений на січень наступного року.

У 2012-му році на сайті Gawker з'явилося секс-відео за участю Хогана і Хізер Клем, дружини його колишнього друга. На записі було чути расистські коментарі рестлера, через що він був звільнений з WWE у 2015-му.

Хоган зумів домогтися виплати від власників сайту Gawker 31 мільйона доларів, що призвело до їх банкрутства. Саме діджеї Cox Radio звинувачувалися в тому, що сприяли витоку ролика з інтимним змістом в мережу. Відео було записано ще у 2007-му році, однак скандал стався через п'ять років.

66-річний Халк Хоган вважається найвідомішим рестлером в історії, а також актором, телеведучим і музикантом. У 2018-му він повернувся у WWE, але перед цим зробив ряд вибачень з приводу скандального відео.

УНІАН раніше повідомляв про те, що мексиканський рестлер помер після невдалого стрибка з рингу.