Фото прес-служби ТОДА

Меморандум про співпрацю підписали голова Тернопільської ОДА Степан Барна та президент Українсько-Арабської Ділової Ради Шейх Емад Абу Алруб.

Як повідомили УНІАН у прес-службі облдержадміністрації, цей крок дозволить розвивати співробітництво за різними напрямки від сільського господарства до розвитку інфраструктури. Хоча й основний акцент обидві сторони роблять на агропромисловий комплекс.

Фото прес-служби ТОДА

Головні партери Тернопільської області – Саудівська Аравія, Єгипет, Катар, Іран, Ліван. Область серйозно нарощує експортні потужності. Зокрема, мороженої яловичини і телятини (халяль), олійних та зернових культур.

Відео дня

Про те, що в України є потенціал у багатьох сферах, зазначив й президент ГО «Українсько-Арабська Ділова Рада» Шейх Емад Абу Алруб.

Фото прес-служби ТОДА

«Ми зробимо усе можливе для того, щоб рекламувати Україну серед інших країн світу і щоб інвестори приїжджали сюди. Саудівська Аравія вибрала для себе три країни, де може інвестувати у сільське господарство. Одна з них – Україна. Тому ми також шукаємо можливості для співпраці і зацікавлені у реалізації спільних проектів», – підкреслив він.

Фото прес-служби ТОДА
Фото прес-служби ТОДА
Фото прес-служби ТОДА